Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4405
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГерасько, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorГерасько, Татьяна Владимировна-
dc.contributor.authorHerasko, Tetiana-
dc.date.accessioned2018-09-13T11:23:05Z-
dc.date.available2018-09-13T11:23:05Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4405-
dc.description.abstractНа сьогоднішній день є приклади використання задерніння у органічному садівництві, навіть за посушливих умов. Вода відіграє провідну роль у формуванні продуктивності рослин, тому з’ясування впливу задерніння на водний режим листків основної культури є актуальним.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesАгроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.);-
dc.subjectводаuk
dc.subjectзона ризикованого землеробстваuk
dc.subjectсорт Дилемаuk
dc.subjectсорт Валерій Чкаловuk
dc.subjectбіохімічні аналізи листків черешніuk
dc.subjectвміст вологи у листках черешніuk
dc.subjectгрунтиuk
dc.subjectводний режим листків черешніuk
dc.subjectзадернінняuk
dc.subjectтургоресцентністьuk
dc.titleВодний режим листків черешні за органічної технології вирощуванняuk
dc.typeWorking Paperuk
Располагается в коллекциях:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-21-21.pdf267,42 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать базовое описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.