Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4293
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калитка, Валентина Василівна | - |
dc.contributor.author | Калитка, Валентина Васильевна | - |
dc.contributor.author | Kalytka, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Егоровна | - |
dc.contributor.author | Serdyuk, Maryna | - |
dc.contributor.author | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна | - |
dc.contributor.author | Гаприндашвили, Нона Арчиловна | - |
dc.contributor.author | Gaprindashvili, Nona | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-09T07:46:07Z | - |
dc.date.available | 2018-07-09T07:46:07Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4293 | - |
dc.description.abstract | Спосіб підготовки плодів до зберігання, що включає обробку шляхом занурення їх у водяну емульсію біологічно активних речовин, який відрізняється тим, що як біологічно активні речовини використовуються аскорбінова кислота та рутин, при наступному співвідношенні компонентів, мас.%: аскорбінова кислота 0,5-2, рутин 0,5-2, вода 96-99. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Державний департамент інтеркультурної власності | uk |
dc.subject | патент | uk |
dc.subject | плоди | uk |
dc.subject | насіннєві культури | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | рослинна сировина | uk |
dc.subject | обробка плодів | uk |
dc.title | Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 16271 "Спосіб підготовки плодів насіннєвих культур до зберігання" | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
20 - патент.pdf | 113.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.