Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4062
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Галутва, Ю. В. | - |
dc.contributor.author | Galutva, Yu. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-19T11:36:43Z | - |
dc.date.available | 2018-06-19T11:36:43Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4062 | - |
dc.description.abstract | UK: У даній статті розглядається важливість і цінність самостійно-позаудиторної роботи студентів ВНЗ як фактор конкурентоспроможності майбутнього фахівця. EN: This article is considered the importance and value of extracurricular self-study work of students of higher educational institutions as a factor of competitiveness of a future specialist. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Удосконалення освітньо-виховного процесу в вищому навчальному закладі : збірник науково-методичних праць;Вип. 21 | - |
dc.subject | освітній процес | uk |
dc.subject | самостійна робота | uk |
dc.subject | вміння | uk |
dc.subject | інновації | uk |
dc.subject | цілеспрямованість | uk |
dc.subject | самостійність | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | студенти | uk |
dc.subject | educational process | uk |
dc.subject | self-study work | uk |
dc.subject | skills | uk |
dc.subject | innovations | uk |
dc.title | Позаудиторна самостійна робота студентів як фактор підвищення конкурентоспроможності | uk |
dc.title.alternative | Extra-curricular self-study students' work as a factor of increasing the competitiveness of graduates. | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | ВСП Оріхівський фаховий коледж ТДАТУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
31-48-51.pdf | 174.51 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.