Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3979
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКраснодєд, Тетяна Леонідівна-
dc.contributor.authorКраснодед, Татьяна Леонидовна-
dc.contributor.authorKrasnodied, Tetianauk
dc.contributor.authorБакіна, Тетяна Володимирівнаuk
dc.contributor.authorБакина, Татьяна Владимировнаuk
dc.contributor.authorBakina, Tetianauk
dc.date.accessioned2018-06-13T08:16:08Z-
dc.date.available2018-06-13T08:16:08Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3979-
dc.description.abstractUK: В статті виявлено об’єктивну необхідність дослідження товарної структури експортованої та імпортованої сільськогосподарської і продовольчої продукції. Виявлено види вітчизняної продукції, що має найбільший попит на світовому ринку. Також визначено характер українського попиту на продукцію іноземних виробників. Водночас розглянуто резерви удосконалення експортно-імпортної структури аграрно-продовольчої продукції. Запропоновано напрями розробки раціональної стратегії нарощування експортного потенціалу України в контексті підвищення її конкурентоспроможності на світовому ринку продовольства. RU: В статье выявлено объэктивную необходимость исследования товарной структуры экспортированной и импортированной сельскохозяйственной и продовольственной продукции. Определено виды отечественной продукции, которая имеет наибольший спрос на мировом рынке. Также определено характер украинского спроса на продукцию иностранных производителей. Одновременно рассмотрено резервы усовершенствования экспортно-импортной структуры аграрно-продовольственной продукции. Предложено направления разработки рациональной стратеги наращивания экспортного потенциала Украины в контексте повышения ее конкурентоспособности на мировом рынке продовольствия. EN: In the article the objective necessity of export and import commodity structure of agricultural and food products research is justified. Types of national production which has the largest demand on the world market are found out. Also, the nature of Ukrainian demand for the products of foreign producers is defined. At the same time improvement export-import structure of agro-food products reserves are considered. Directions develop of increase the export potential of Ukraine rational strategy are offered in the context of enhancing its competitiveness in the global food market.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesГлобальні та національні проблеми економіки;Вип. № 14 (С. 16-17)-
dc.subjectзовнішня торгівляuk
dc.subjectсвітовий ринокuk
dc.subjectтоварна структураuk
dc.subjectекспортuk
dc.subjectімпортuk
dc.subjectсільськогосподарська продукціяuk
dc.subjectпродовольча продукціяuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectвнешняя торговляuk
dc.subjectмировой рынокuk
dc.subjectтоварная структураuk
dc.subjectэкспортuk
dc.subjectимпортuk
dc.subjectсельскохозяйственная продукцияuk
dc.subjectпродовольственная продукцияuk
dc.subjectконкурентоспособностьuk
dc.subjectforeign tradeuk
dc.subjectworld marketuk
dc.subjectcommodity structureuk
dc.subjectexportsuk
dc.subjectimportsuk
dc.subjectagricultural productsuk
dc.subjectfood productsuk
dc.subjectthe competitivenessuk
dc.titleАналіз експортно-імпортної структури сільськогосподарської та продовольчої продукції України та резерви її удосконаленняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Бізнес-консалтинг та міжнародний туризм

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Краснодєд, Бакіна (стаття 39) 16-17.pdf247.8 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.