Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3964
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтепаненко, Д. С.-
dc.contributor.authorПроскурня, Т. О.-
dc.contributor.authorМілаєва, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorМилаева, Ирина Ивановна-
dc.contributor.authorMilaieva, Iryna-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentynauk
dc.date.accessioned2018-06-12T10:33:33Z-
dc.date.available2018-06-12T10:33:33Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3964-
dc.description.abstractUK: Робота присвячена можливості використання методу багатокритеріальної оптимізації при обґрунтуванні режиму електроіонізації повітря, застосовуваного для зберігання плодів черешні світлого сорту Дачниця. EN: Work is devoted possibility of use of a method of multi-criterion optimization at a substantiation of a mode of electroionization of air applied to storage of fruits of a sweet cherry of a light grade the Summer resident.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТАuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійської державної агротехнічної академії;Вип. 9, т. 5-
dc.subjectматематичні методиuk
dc.subjectаналізuk
dc.subjectоптимізаціяuk
dc.subjectзадачі прийняття рішеньuk
dc.subjectрежим електроіонізації повітряuk
dc.subjectзберігання плодів черешніuk
dc.subjectпоказники плодів черешніuk
dc.subjectрежими обробкиuk
dc.titleОбґрунтування оптимального режиму електроіонізації повітря, застосовуваного для зберігання плодів черешні світло сорту Дачницяuk
dc.title.alternativeSubstantiation of the optimum mode of electroionization of air applied to storage of fruits of the sweet cherry of the light grade the summer residentuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Мехатронні системи та транспортні технології

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.