Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3954
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолесніков, Максим Олександрович-
dc.contributor.authorКолесников, Максим Александровичuk
dc.contributor.authorKolesnikov, Maksymuk
dc.date.accessioned2018-06-12T08:50:27Z-
dc.date.available2018-06-12T08:50:27Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3954-
dc.description.abstractВирощування сої в умовах вторинного засолення ґрунтів призводить до зниження потенціалу її продуктивності, а сольовий стрес викликає генерацію АФК, активує пероксидацію ліпідів, порушує білковий обмін та знижує якість продукції. Тому метою роботи було з’ясувати вплив сольового стресу на вміст продуктів пероксидації (ТБКАП), ступень окисної модифікації білків (ОМБ), активність каталази (КАТ) в сім’ядолях, гіпокотилі та коренях сої при проростанні.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: МДПУuk
dc.relation.ispartofseriesФізіолого-біохімічні і технологічні аспекти охорони навколишнього середовища : збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції (13-14 листопада 2013 р.);-
dc.subjectзасолення ґрунтуuk
dc.subjectсольовий стресuk
dc.subjectгенерація АФКuk
dc.subjectпероксидація ліпідівuk
dc.subjectбілковий обмінuk
dc.subjectактивність каталазиuk
dc.subjectінкубація насінняuk
dc.subjectвисокобілкове насінняuk
dc.subjectпластичний обмінuk
dc.subjectкореляційний зв'язокuk
dc.titleВплив сольового стресу на окисидативні процеси в проростках сої на гетеротрофному етапі онтогенезуuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
06.pdf294.37 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.