Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3798
Назва: Роль технічного сервісу при забезпеченні високоефективного функціонування технологічного процесу виробництва продукції тваринництва
Автори: Болтянська, Наталя Іванівна
Болтянская, Наталья Ивановна
Boltianska, Natalia
Ключові слова: технічний сервіс;забезпечення;функціонування;технологічний процес;виробництво;продукція;тваринництво;технический сервис;обеспечение;функционирование;технологический процесс;производство;продукция;животноводство
Дата публікації: 2016
Видавництво: Житомирський національний агроекологічний університет
Серія/номер: Передові технології виробництва і переробки сільськогосподарської продукції, енергозбереження та забезпечення тепловою й електричною енергією. Перспективи та проблеми впровадження в сільське господарство Полісся: зб. доп. учасників шостої наукової конференції Інженерно-технічного факультету ЖНАЕУ (м. Житомир, 24 листопада 2016 р.)
Короткий огляд (реферат): UK: В тезисах розкрито роль технічного сервісу при забезпеченні високоефективного функціонування технологічного процесу виробництва продукції тваринництва. Також зазначено, що для стійлового устаткування характерні і механічні ушкодження внаслідок фізичної дії тварин, найчастіше ці ушкодження характеризуються деформаціями різного ступеню. RU: В тезисах раскрыта роль технического сервиса при обеспечении высокоэффективного функционирования технологического процесса производства продукции животноводства. Также указано, что для стойлового оборудования характерны и механические повреждения вследствие физического воздействия животных, чаще всего эти повреждения характеризуются деформациями различной степени.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3798
Розташовується у зібраннях:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27-29_copy.pdf263.95 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.