Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3751
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкляр, Олександр Григорович-
dc.contributor.authorСкляр, Александр Григорьевич-
dc.contributor.authorSkliar, Oleksandr-
dc.contributor.authorСкляр, Радміла Вікторівна-
dc.contributor.authorСкляр, Радмила Викторовна-
dc.contributor.authorSklіar, Radmila-
dc.date.accessioned2018-06-05T08:31:48Z-
dc.date.available2018-06-05T08:31:48Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3751-
dc.description.abstractUK: В роботі описується поточний стан технологій по відокремленню поживних речовин із залишків від бродіння. Наводиться можлива ступінь концентрації поживних речовин, витрати по технологіям та їх ефективність, а також оцінюються існуючі технології. Останні порівнюються з поточними витратами з використання залишків від бродіння і таким чином розглядається застосовність технологій на практиці. RU: В работе наводится анализ технологий подготовки остатков от брожения в биогазовых установках. EN: In this paper the analysis of induced technology training residues from the fermentation in biogas plants.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВісник ХНТУСГ ім. П. Василенка;Вип. 156-
dc.subjectбіогазuk
dc.subjectметаногенеруючі бактеріїuk
dc.subjectпоживні речовиниuk
dc.subjectзброджувана масаuk
dc.subjectанаеробний процесuk
dc.subjectгнійuk
dc.subjectпоточні витратиuk
dc.titleАналіз технологій підготовки залишків після анаеробного бродінняuk
dc.title.alternativeАнализ технологий подготовки остатков после анаэробного броженияuk
dc.title.alternativeAnalysis technology training residue after anaerobic fermentationuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35.pdf500.78 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.