Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3424
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМілько, Д. О.-
dc.contributor.authorМилько, Д. А.-
dc.contributor.authorMilko, Dmytro-
dc.date.accessioned2018-05-29T07:53:45Z-
dc.date.available2018-05-29T07:53:45Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3424-
dc.description.abstractUK: В статті викладено матеріали щодо розвинення функціональних можливостей кормороздавачів у напрямку вивільнення загальнофермської техніки та збереження паливно - мастильних матеріалів. RU: В статье изложены материалы о развитии функциональных возможностей кормораздатчиков по направлении освобождения фермерской техники и сохранения горюче-смазочных материалов. EN: The materials about development of functionalities foodtakers are stated at development of farmer engineering and savings of the oil-greased materials arediscussed in clause.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 9, т. 1-
dc.subjectкормороздавачuk
dc.subjectвивантаження консервованих кормівuk
dc.subjectсамозавантажувальний кормороздавачuk
dc.subjectфрезбарабаниuk
dc.subjectсилосуванняuk
dc.subjectзелені кормиuk
dc.subjectсховищаuk
dc.subjectзберігання кормуuk
dc.titleШляхи підвищення функціональних можливостей кормороздавачів КТУ – 10, КТУ – 10А, КТУ – 10 – 03Аuk
dc.title.alternativeПути улучшения функциональных возможностей кормораздатчиков кту - 10, кту - 10а, кту - 10 - 03 аuk
dc.title.alternativeWays of improvement of functionalities of foodtakers ktu - 10, ktu - 10a, ktu - 10 - 03auk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7-7-12.pdf444.3 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.