Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3421
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Демчук, Олена Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Демчук, Елена Николаевна | uk |
dc.contributor.author | Demchuk, Olena | uk |
dc.date.accessioned | 2018-05-29T06:54:24Z | - |
dc.date.available | 2018-05-29T06:54:24Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3421 | - |
dc.description.abstract | Переробні підприємства є важливою ланкою, що пов'язує виробника сільськогосподарської продукції і споживача. Ціль діяльності підприємств полягає в збереженні харчової цінності переробленої сільськогосподарської продукції і максимальному збільшенні терміну її збереження, забезпеченні переробки сировини у високоякісну конкурентноздатну продукцію. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | АТЗТ “Самміт Харків” | uk |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна;Стратегія розвитку підприємництва: теорія, практика, організація, № 789 | - |
dc.subject | ціноутворення | uk |
dc.subject | переробні пвдприємства | uk |
dc.subject | харчові цінності | uk |
dc.subject | конкурентноздатна продукція | uk |
dc.subject | рослинництво | uk |
dc.subject | тваринництво | uk |
dc.subject | заготівельні організації | uk |
dc.title | Ціноутворення на переробних підприємствах | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Фінансів, обліку і оподаткування |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.