Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3421
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДемчук, Олена Миколаївна-
dc.contributor.authorДемчук, Елена Николаевнаuk
dc.contributor.authorDemchuk, Olenauk
dc.date.accessioned2018-05-29T06:54:24Z-
dc.date.available2018-05-29T06:54:24Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3421-
dc.description.abstractПереробні підприємства є важливою ланкою, що пов'язує виробника сільськогосподарської продукції і споживача. Ціль діяльності підприємств полягає в збереженні харчової цінності переробленої сільськогосподарської продукції і максимальному збільшенні терміну її збереження, забезпеченні переробки сировини у високоякісну конкурентноздатну продукцію.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherАТЗТ “Самміт Харків”uk
dc.relation.ispartofseriesВісник Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна;Стратегія розвитку підприємництва: теорія, практика, організація, № 789-
dc.subjectціноутворенняuk
dc.subjectпереробні пвдприємстваuk
dc.subjectхарчові цінностіuk
dc.subjectконкурентноздатна продукціяuk
dc.subjectрослинництвоuk
dc.subjectтваринництвоuk
dc.subjectзаготівельні організаціїuk
dc.titleЦіноутворення на переробних підприємствахuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Фінансів, обліку та оподаткування 11

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8..pdf182.47 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.