Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3380
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВоронянська, Олена Владиленівна-
dc.contributor.authorВоронянская, Елена Владиленовнаuk
dc.contributor.authorVoronianska, Olenauk
dc.date.accessioned2018-05-24T07:41:45Z-
dc.date.available2018-05-24T07:41:45Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3380-
dc.description.abstractЗабезпечення населення регіону продуктами харчування є першочерговим завданням аграрного сектору економіки даної території. Проте, не завжди і не в повному обсязі суспільне виробництво сумлінно вирішує це завдання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherОдеса.: ОДАБАuk
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка та управління: сучасний стан і перспективи розвитку (матеріали III міжнародної науково-практичної конференції 23-24 листопада 2017 р.);Ч. 1.-
dc.subjectрегіональний підхідuk
dc.subjectпродукція сільського господарстваuk
dc.subjectаграрний секторuk
dc.subjectвиробництво аграрної продукціїuk
dc.subjectперерозподіл посівних площuk
dc.subjectгалузі сільського господарстваuk
dc.titleРегіональний підхід до виробництва продукції сільського господарстваuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Фінансів, обліку та оподаткування 11

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26.pdf410.67 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.