Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3335
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМілько, Дмитро Олександрович-
dc.contributor.authorМилько, Дмитрий Александрович-
dc.contributor.authorMilko, Dmytro-
dc.date.accessioned2018-05-23T10:40:57Z-
dc.date.available2018-05-23T10:40:57Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3335-
dc.description.abstractUK: В статті викладені основні принципи визначення параметрів операцій технологічних процесів кормозабезпечення, що найбільш впливають на збереженість поживних речовин в процесі їх заготівлі, зберігання та приготування. Введене поняття коефіцієнтів збереженості поживних речовин, використання якого, надає можливість кількісної оцінки застосованих технологій та технічних засобів. RU: В статье наведены основные принципы определения параметров операций технологических процессов кормообеспечения, какие наиболее влияют на сохранение питательных веществ в процессе их заготовки, сохранения и приготовления. Вводимое понятие коэффициентов сохранения питательных веществ, использование каких, дает возможность количественной оценки используемых технологий и технических средств. EN: The article outlines the basic principles for determining the parameters of the operations of feed-supplying technological processes that most influence the nutrients preservation while their procurement, storage and preparation. The introduced concept of nutrients preservation coefficients, the usage of which makes it possible to quantify the applied technologies and technical means.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 13, т. 3 (C. 19-24)-
dc.subjectзаготівля кормівuk
dc.subjectсінажuk
dc.subjectсилосuk
dc.subjectсіноuk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjectтехніко – технологічне забезпеченняuk
dc.subjectпоживні речовиниuk
dc.subjectсирий протеїнuk
dc.subjectсира клітковинаuk
dc.subjectсирий жирuk
dc.subjectсирі безазотисті екстрактивні речовиниuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectмодель конверсіїuk
dc.titleМетодологічні принципи формування системи кормозабезпечення на основі збереження якості кормової сировиниuk
dc.title.alternativeМетодологические принципы формирования системы кормообеспечения на основании сохранения качества кормового сырьяuk
dc.title.alternativeMethodological principles of feed-supplying system development based on the raw feed quality preservationuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf221.29 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.