Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3330
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКараєв, Олександр Гнатович-
dc.contributor.authorКараев, Александр Игнатьевич-
dc.contributor.authorKaraiev, Oleksandr-
dc.contributor.authorБондаренко, Лариса Юріївна-
dc.contributor.authorБондаренко, Лариса Юрьевна-
dc.contributor.authorBondarenko, Larysa-
dc.date.accessioned2018-05-23T10:26:02Z-
dc.date.available2018-05-23T10:26:02Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3330-
dc.description.abstractUK: Наведено результати досліджень швидкості переміщення насіння плодових кісточкових культур по решету із круглими отворами, що здійснює коливальний рух в горизонтальній площині за допомогою ексцентрика. EN: The results of stone fruit seeds conveying speed research-ing along the sieve with round holes making swinging motion in the horizontal plane by means of eccentric have been given.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherОлді-плюсuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти : збірник наукових прац;Вип. 4-
dc.subjectколивальний рухuk
dc.subjectшвидкість перемі-щення матеріалуuk
dc.subjectкалібруванняuk
dc.subjectплоске решетоuk
dc.subjectустановка для калібруванняuk
dc.subjectсортуванняuk
dc.subjectкалібрування насінняuk
dc.subjectсортування насінняuk
dc.subjectswinging motionuk
dc.subjectmaterial conveying speeduk
dc.subjectsiz-inguk
dc.subjectflat sieveuk
dc.titleВизначення швидкості переміщення насіння плодових кісточкових культур по решету установки для калібруванняuk
dc.title.alternativeDefining the stone fruit seeds conveying speed along the sieve of the calibration deviceuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Сільськогосподарські машини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf431.19 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.