Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3328
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМілько, Д. О.-
dc.date.accessioned2018-05-23T09:11:17Z-
dc.date.available2018-05-23T09:11:17Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3328-
dc.description.abstractПри приготуванні повноцінних збалансованих раціонів одним з найважливіших компонентів, як за поживністю так і за масою є об’ємні корми. Однак при заготівлі та зберіганні бобових трав існують деякі складності пов’язані із підвищеною вологістю сировини, тоді як завдяки саме цьому перетравність поживних речовин бобових трав набагато краща. Тому враховуючи наведені факти слід зазначити напрямки вдосконалення технологій та засобів механізації заготівлі і зберігання об’ємних кормів, а саме скоротити термін періоду збирання завдяки об’єднанню операцій підбирання та внесення консервантів, додавання операцій підвищення щільності та пакування у полімерну плівку або рукави.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseries«Технічний прогрес у тваринництві та кормовиробництві»: Матеріали I – ї Науково - технічної конференції 14 – 28 листопада 2012 р.;-
dc.subjectкормаuk
dc.subjectтехнології заготівліuk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjectраціонuk
dc.subjectскошуванняuk
dc.subjectзгрібанняuk
dc.subjectутворення скирти пресуваннямuk
dc.subjectплющенняuk
dc.titleНапрямки вдосконалення технологій заготівлі об’ємних кормів на принципах збереження поживних речовин під час виконання технологічного процесуuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14.pdf306.64 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.