Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3289
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchеv, Serhii-
dc.contributor.authorЗмєєва, І. М.-
dc.date.accessioned2018-05-22T11:18:06Z-
dc.date.available2018-05-22T11:18:06Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3289-
dc.description.abstractUK: Робота присвячена дослідженню факторів, які найбільше впливають на процес розливу харчових рідин, розроблена математична модель та обґрунтовані оптимальні параметри. EN: In this paper studies the factors that most influence the process of food liquids bottling, developed a mathematical model and grounded the optimal parameters.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesСборник научных трудов SWorid;Вип. 1, т. 8-
dc.subjectматематична модельuk
dc.subjectфакториuk
dc.subjectрозливuk
dc.subjectхарчова рідинаuk
dc.subjectвисокошвидкісні лініїuk
dc.subjectдозувальні машиниuk
dc.subjectmathematical modeluk
dc.subjectfactorsuk
dc.subjectspilluk
dc.subjectfluid fooduk
dc.titleМатематичне обґрунтування факторів, які впливають на процес розливу харчових рідинuk
dc.title.alternativeMathematical justification of factors that affect the process of food liquids bottlinguk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технології конструційних матеріалів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
129.pdf211.66 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.