Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3102
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтручаєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСтручаев, Николай Иванович-
dc.contributor.authorStruchaiev, Mykola-
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровна-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.date.accessioned2018-05-17T11:58:39Z-
dc.date.available2018-05-17T11:58:39Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3102-
dc.description.abstractUk: Стаття присвячена удосконаленню технології формування заморожених соків та наведено варіанти удосконалення способу консервування з використанням швидкого заморожування і тривалого низькотемпературного зберігання фруктових, овочевих, плодоовочевих соків з м'якоттю.Ru: стаття посвящена усовершнствованию технологии производства замороженных соков и приведены варианты усовершенствования способа консервирования с использованием быстрого замораживания и длительного низкотемпературного хранения фруктовых, овощных, плодоовощных соков с мякотью. En: The article is devoted to the improvement technology of the frozen juices formation of and presents options for improving the method of preservation with the use of rapid freezing and prolonged low-temperature storage of fruit, vegetable, fruit and vegetable juices with pulp.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 18, т. 1 (С. 246-252)-
dc.subjectформування заморожених соківuk
dc.subjectтривале низькотемпературне зберіганняuk
dc.subjectяблучний сік з волоськими горіхамиuk
dc.subjectнизькотемпературне зберіганняuk
dc.subjectароматизаториuk
dc.subjectемульгаториuk
dc.subjectпідсолоджувачіuk
dc.subjectнаповнювачіuk
dc.subjectпідсилювачі смакуuk
dc.subjectконсервна тараuk
dc.titleФормування заморожених соківuk
dc.title.alternativeФормирование замороженных соковuk
dc.title.alternativeFormation of frozen juicesuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35.pdf402.53 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.