Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3102
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стручаєв, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Стручаев, Николай Иванович | - |
dc.contributor.author | Struchaiev, Mykola | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надежда Петровна | - |
dc.contributor.author | Zahorko, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-17T11:58:39Z | - |
dc.date.available | 2018-05-17T11:58:39Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3102 | - |
dc.description.abstract | Uk: Стаття присвячена удосконаленню технології формування заморожених соків та наведено варіанти удосконалення способу консервування з використанням швидкого заморожування і тривалого низькотемпературного зберігання фруктових, овочевих, плодоовочевих соків з м'якоттю.Ru: стаття посвящена усовершнствованию технологии производства замороженных соков и приведены варианты усовершенствования способа консервирования с использованием быстрого замораживания и длительного низкотемпературного хранения фруктовых, овощных, плодоовощных соков с мякотью. En: The article is devoted to the improvement technology of the frozen juices formation of and presents options for improving the method of preservation with the use of rapid freezing and prolonged low-temperature storage of fruit, vegetable, fruit and vegetable juices with pulp. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 18, т. 1 (С. 246-252) | - |
dc.subject | формування заморожених соків | uk |
dc.subject | тривале низькотемпературне зберігання | uk |
dc.subject | яблучний сік з волоськими горіхами | uk |
dc.subject | низькотемпературне зберігання | uk |
dc.subject | ароматизатори | uk |
dc.subject | емульгатори | uk |
dc.subject | підсолоджувачі | uk |
dc.subject | наповнювачі | uk |
dc.subject | підсилювачі смаку | uk |
dc.subject | консервна тара | uk |
dc.title | Формування заморожених соків | uk |
dc.title.alternative | Формирование замороженных соков | uk |
dc.title.alternative | Formation of frozen juices | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Електротехнології і теплові процеси |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.