Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3072
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchev, Serhii-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Николаевна-
dc.contributor.authorKiurcheva, Liudmyla-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentynauk
dc.date.accessioned2018-05-17T10:22:00Z-
dc.date.available2018-05-17T10:22:00Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3072-
dc.description.abstractUk: У статті розглядається прилад для вимірювання індекса деформації клейковини, та визначення параметрів оптимізації для зберігання зерна в охолодженому стані. У результаті проведених досліджень в якості факторів розглядали термін зберігання і середню температуру. Це дає можливість прогнозувати технологічні показники, що визначають хлібопекарські властивості зерна пшениці, зокрема, індекс деформації клейковини. Представлені лінійні та параболічні залежності для кожного із показників за допомогою програми MathCad. Аналізувалися умови для двох зерносховищ та температури від 0…70С та 7…140С. Ru: В статье рассматривается прибор для измерения индекса деформации клейковины и определение параметров оптимизации для хранения зерна в охлажденном состоянии .В результате проведенных исследований в качестве факторов рассматривали срок хранения и средняя температура. Это дает возможность прогнозировать технологические показатели, определяющие хлебопекарные свойства зерна пшеницы, в частности, индекс деформации клейковины. Представленные линейные и параболические зависимости для каждого из показателей с помощью программы MathCad. Анализировались условия для двух зернохранилищ и температуры от 0 ... 70С и 7 ... 140С. En: In the article the device for measuring the gluten deformation index is considered and the optimization parameters for the storage of grain in the cooled state are considered. As a result of the conducted investigations, the storage time and the average temperature were considered as factors. This provides an opportunity to predict the technological parameters that determine the bread-making properties of wheat grain, in particular the gluten-deformation index. Represented linear and parabolic dependencies for each of the indicators using the MathCad program. The conditions for two grain storage and temperature from 0 ... 70С and 7 ... 140С were analyzed.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 18, т. 1 (С. 3-11)-
dc.subjectзерносховищеuk
dc.subjectзернова масаuk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectіндекс деформації клейковиниuk
dc.subjectпроцесuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectMathCaduk
dc.titleВизначення важливого фактора якості пшениці у процесі зберігання із застосуванням охолодженняuk
dc.title.alternativeDetermination of the important factor of quality of wheat in the process of storage with cooling applicationuk
dc.title.alternativeОпределение важного фактора пшеницы в процессе хранения с использованием охлажденияuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технології конструційних матеріалів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf614.27 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.