Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3039
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДереза, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorДереза, Елена Александровна-
dc.contributor.authorDereza, Olena-
dc.contributor.authorБолтянський, Борис Володимировичuk
dc.contributor.authorБолтянский, Борис Владимировичuk
dc.contributor.authorBoltianskyi, Borysuk
dc.contributor.authorДереза, Сергій Володимировичuk
dc.contributor.authorДереза, Сергей Владимировичuk
dc.contributor.authorDereza, Serhiiuk
dc.date.accessioned2018-05-16T10:36:01Z-
dc.date.available2018-05-16T10:36:01Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3039-
dc.description.abstractСтічні води тваринницьких підприємств містять багато поживних для сільськогосподарських рослин речовин, тому скидати їх у водні об’єкти недоцільно. Більш доцільно, після відповідної підготовки, спрямувати ці стоки на рільничі поля зрошення для вирощування кормових культур та забезпечення кормами ті ж самі тваринницькі підприємства. Використання оброблених стічних вод тваринницьких підприємств на рільничих полях зрошування забезпечує підвищення врожаю кормових культур у 2…2,5 рази і надійно захищає водні об’єкти від забруднення тваринницькими стоками.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesТехнічний прогрес у тваринництві та кормовиробництві: матеріали VI науково-технічної конференції-
dc.subjectстічні водиuk
dc.subjectзрошенняuk
dc.subjectкормові культуриuk
dc.subjectтваринницькі підприємстваuk
dc.subjectгідрозмивuk
dc.subjectкомбікормиuk
dc.subjectкукурудзаuk
dc.subjectсояuk
dc.titleВикористання стічних вод тваринницьких підприємств для зрошення кормових культурuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38.pdf120.38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.