Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2975
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБолтянський, Борис Володимирович-
dc.contributor.authorБолтянский, Борис Владимирович-
dc.contributor.authorBoltianskyi, Borys-
dc.date.accessioned2018-05-15T08:08:18Z-
dc.date.available2018-05-15T08:08:18Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2975-
dc.description.abstractUK: Розглянуті питання щодо вдосконалення технологічного процесу приготування комбікормів з розробкою обладнання з інтенсифікуючими робочими органами на основі використання гравітаційних процесів при сепарації, подрібненні та зволоженні кормових матеріалів. RU: Рассмотрены вопросы по совершенствованию технологического процесса приготовления комбикормов с разработкой оборудования с интенсифицирующими рабочими органами на основе использования гравитационных процессов при сепарации, измельчении и увлажнении кормовых материалов. EN: The issues on improvement of the technological process of preparation of mixed fodders with the development of equipment with intensifying working bodies through the use of gravity separation processes when, grinding and moistening of food materials.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали V-ї Науково-технічної конференції «Технічний прогрес у тваринництві та кормовиробництві»;-
dc.subjectгравітаційні процесиuk
dc.subjectсепараціяuk
dc.subjectприготування комбікормівuk
dc.subjectкормові матеріалиuk
dc.subjectякість комбікормуuk
dc.subjectенергоємність процесуuk
dc.subjectзволожувач комбікормівuk
dc.subjectекспериментальна дробаркаuk
dc.titleВикористання гравітаційних процесів при сепарації, подрібненні та зволоженні кормових матеріалівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
33.pdf143.8 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.