Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2915
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шацький, В. В. | - |
dc.contributor.author | Коломієць, Сергій Матвійович | - |
dc.contributor.author | Коломиец, Сергей Матвеевич | - |
dc.contributor.author | Kolomiiets, Serhii | uk |
dc.contributor.author | Скляр, Олександр Григорович | uk |
dc.contributor.author | Скляр, Александр Григорьевич | uk |
dc.contributor.author | Skliar, Oleksandr | uk |
dc.date.accessioned | 2018-05-14T08:50:15Z | - |
dc.date.available | 2018-05-14T08:50:15Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2915 | - |
dc.description.abstract | Предложены теоретические предпосылки определения закономерностей качественного изменения и конкурентоспособности технико-технологического обеспечения животноводства Украины. | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.relation.ispartofseries | Міжвідомчий тематичний науковий збірник ННЦ «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства»;Вип. 84: Механізація та електрифікація сільського господарства | - |
dc.subject | техника | uk |
dc.subject | технология | uk |
dc.subject | производство | uk |
dc.subject | продукция | uk |
dc.subject | качество | uk |
dc.subject | конкурентоспособность | uk |
dc.subject | оптимизация | uk |
dc.subject | концентрация функционально-качественнного насыщения | uk |
dc.title | Перспективы развития технико-технологического обеспечения молочного животноводства | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технічна механіка та комп'ютерне проектування ім. професора В.М. Найдиша |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
37_ПЕРСПЕКТИВЫ РАЗВИТИЯ ТЕХНИКО-ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ МОЛОЧНОГО ЖИВОТНОВОДСТВА.pdf | 527.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.