Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2726
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.date.accessioned2018-05-04T11:11:33Z-
dc.date.available2018-05-04T11:11:33Z-
dc.date.issued2017-09-05-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2726-
dc.description.abstractУ матеріалах другої міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності», організованої Таврійським державним агротехнологічним університетом та Харківським державним університетом харчування та торгівлі, розглянуто проблеми та перспективи розвитку обладнання харчових виробництв, інноваційні підходи та креативні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії, питання вдосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарств.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків : ХДУХТuk
dc.subjectбіофортифікаціяuk
dc.subjectкоренеплоди редькиuk
dc.subjectмагнитная обработка молокаuk
dc.subjectнасіння чіаuk
dc.subjectоливкова оліяuk
dc.subjectзберігання плодоовочевої продукціїuk
dc.subjectантиоксидантная активностьuk
dc.subjectвиноградные выжимкиuk
dc.subjectнасіння безалкалоїдних конопельuk
dc.subjectфруктозаuk
dc.subjectлактулозаuk
dc.subjectякість сметаниuk
dc.subjectfruit raw materialsuk
dc.subjectвиробництва напівфабрикатівuk
dc.subjectтермообработка ядер фундукаuk
dc.subjectвиробництво м’ясних харчових продуктівuk
dc.subjectвикористання виноградних порошківuk
dc.subjectантиоксидантної активностьuk
dc.titleІнноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнародна науково-практична конференціяuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Конференції ТДАТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirn_k_5.9.17.pdf4.13 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.