Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2501
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБолтянская, Наталья Ивановна-
dc.contributor.authorБолтянська, Наталя Іванівнаuk
dc.contributor.authorBoltianska, Nataliauk
dc.date.accessioned2018-04-17T08:48:34Z-
dc.date.available2018-04-17T08:48:34Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2501-
dc.description.abstractRU: Рассмотрены пути развития отрасли свиноводства и повышение конкурентоспособности ее продукции. EN: The ways of development of indus-try of the pig breeding are analysed and the row of basic principles the observance of which at planning provides the maximally effective pro-duction of pork is certain.uk
dc.language.isoruuk
dc.relation.ispartofseriesMotrol : Motoryzacja i Energetyka Rolnictwa;Vol. 14. No 3, b (P. 164-175)-
dc.subjectсвиноводствоuk
dc.subjectживотноводствоuk
dc.subjectсистема гибридизацииuk
dc.subjectсмешанные кормаuk
dc.subjectмеханизация и автоматизация производственного процессаuk
dc.subjectотклонения от норм технологического проектированияuk
dc.subjectсамосплавные системы навозаuk
dc.subjectтранспортерные механические системыuk
dc.subjectтеплоутилизаторы разных типовuk
dc.subjectэнергозатратыuk
dc.subjectрig breedinguk
dc.subjectplant-breeding-genetic centersuk
dc.subjectsystem of hybridizationuk
dc.subjectmixed foddersuk
dc.subjectmechanizations and automation of production processesuk
dc.titleПути развития отрасли свиноводства и повышение конкурентоспособности ее продукцииuk
dc.title.alternativeРaths of development of branch of swine breeding and raise competitive strength of its productsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
lib на 192.168.8.11 (2).lnk471 BUnknownView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.