Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19607
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФіалковська, Лариса Василівна-
dc.contributor.authorFіalkovska, Larysa-
dc.date.accessioned2025-09-05T07:29:08Z-
dc.date.available2025-09-05T07:29:08Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationФіалковська Л. В. Удосконалення рецептури та технології виробництва халви // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання. Технічні науки / ТДАТУ; гол. ред. д.т.н., проф. В. М. Кюрчев. Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика». 2025. Вип. 25, т. 1. С. 153-159. DOI: 10.32782/2078-0877-2025-25-1-19uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19607-
dc.description.abstractUA: У статті наведено дані дослідження технології виробництва солодощів єврейської кухні. Здій-снено органолептичну оцінку якості готових виробів, розроблено рецептуру та вдосконалено технологію приготування солодощів єврейської кухні.Мета статті – дослідити та розширити асортимент страв єврейської кухні, а саме покращити технологію приготування солодощів, підвищити їх смакові якості та біологічну цінність.Національна кухня Ізраїлю є невід’ємною частиною середземноморської кухні. Варто зазначити, що Ізра-їль – країна еміграції, тут проживає понад 70 національностей. Тому кухня настільки ж різноманітна, як і люди, що населяють цю державу. /// EN: The article presents data on the research of the technology of production of sweets of Jewish cuisine. An organoleptic assessment of the quality of finished products was carried out, a recipe and an improved technology for preparing sweets of Jewish cuisine were developed.The purpose of the article is to study and expand the range of dishes of Jewish cuisine, namely, to improve the technology of preparing sweets, increase their taste and biological value.The national cuisine of Israel is an integral part of Mediterranean cuisine. It is worth noting that Israel is a country of emigration, more than 70 nationalities live here. Therefore, the cuisine is as diverse as the people who inhabit this state.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : Видавничий дім «Гельветика»uk
dc.subjectстравиuk
dc.subjectєврейська кухняuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectрецептураuk
dc.subjectdishesuk
dc.subjectJewish cuisineuk
dc.subjecttechnologyuk
dc.subjectqualityuk
dc.subjectrecipeuk
dc.titleУдосконалення рецептури та технології виробництва халвиuk
dc.title.alternativeImprovement of the recipe and technology of halvah productionuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.doi10.32782/2078-0877-2025-25-1-19uk
local.identifier.udc641.85:577.118uk
Appears in Collections:Публікації авторів, сторонніх університету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IMPROVEMENT OF THE RECIPE AND TECHNOLOGY OF HALVAH.pdf363.19 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.