Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19300
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисак, Оксана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Lysak, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-19T18:05:02Z | - |
dc.date.available | 2025-06-19T18:05:02Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Лисак О. І. Розвиток сфери туристичних послуг: методичні вказівки для практичних занять для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 242 «Туризм і рекреація» за ОПП «Туризм». Запоріжжя: ТДАТУ, 2024. - 36 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19300 | - |
dc.description.abstract | Метою методичних вказівок є надання здобувачам вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» необхідних теоретичних знань та практичних навичок для успішної професійної діяльності у сфері туризму. Вказівки розроблені з урахуванням сучасних тенденцій у галузі, що дозволяє здобувачам отримати актуальні знання про особливості функціонування туристичного ринку, методи аналізу та управління туристичними послугами, а також розуміння ролі туризму у соціально-економічному розвитку країни. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | розвиток сфери туристичних послуг | uk |
dc.subject | туризм | uk |
dc.subject | рекреація | uk |
dc.title | Розвиток сфери туристичних послуг: методичні вказівки для практичних занять для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 242 «Туризм і рекреація» за ОПП «Туризм» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
local.identifier.udc | 338.48(078) | uk |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
rozvytok_turizm.pdf | 521.03 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.