Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19262
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗінов’єва, Ольга Геннадіївна-
dc.contributor.authorZinovieva, Olha-
dc.date.accessioned2025-06-18T07:21:16Z-
dc.date.available2025-06-18T07:21:16Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЗінов’єва О. Г. Оцінка значущості факторів виробничої системи засобами дисперсійного аналізу на основі моделей GPSS // Розвиток сучасної науки та освіти : реалії, проблеми якості, інновації: матеріали VІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (м. Запоріжжя, 28-30 травня 2025 р.) / [ред.колегія: С. В. Кюрчев, В. О. Радкевич, В. М. Кюрчев та ін.]. Запоріжжя : ТДАТУ, 2025. С. 105-108uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19262-
dc.description.abstractUA: У статті розглядається підхід до оцінки значущості факторів, що впливають на функціонування виробничої системи, із застосуванням дисперсійного аналізу (ANOVA) на основі результатів імітаційного моделювання в GPSS. /// EN: The article considers an approach to assessing the significance of factors affecting the functioning of a production system using analysis of variance (ANOVA) based on the results of simulation modeling in GPSS.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectдисперсійний аналізuk
dc.subjectANOVAuk
dc.subjectGPSSuk
dc.subjectвиробнича системаuk
dc.subjectімітаційне моделюванняuk
dc.subjectоптимізація виробництваuk
dc.subjectanalysis of varianceuk
dc.subjectproduction systemuk
dc.subjectsimulation modelinguk
dc.subjectproduction optimizationuk
dc.titleОцінка значущості факторів виробничої системи засобами дисперсійного аналізу на основі моделей GPSSuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc004.94uk
Appears in Collections:Кафедра Комп'ютерні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zinoveva _2025-106-109.pdf702.46 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.