Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19183
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Нехай, Вікторія Василівна | - |
dc.contributor.advisor | Nekhai, Viktoriia | - |
dc.contributor.author | Фіріч, Анастасія | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-10T11:46:09Z | - |
dc.date.available | 2025-06-10T11:46:09Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Фіріч А. Г. Особливості ризиків у логістичній системі організацій в сучасних умовах / наук. кер. В. В. Нехай // ХІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти за підсумками наукових досліджень 2024 року. Факультет економіки і бізнесу: матеріали наук.- техн. конф., 1 - 9 травня 2025 р. - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. - с. 163-165 | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19183 | - |
dc.description.abstract | Сучасні трансформації у таких аспектах як економіка, політика, регуляторні виклики та технології істотно впливають на логістику в цілому. У контексті зростання рівня конкуренції, вимог до сталого розвитку та досить швидких змін, ефективність логістичних процесів є критично важливим чинником для досягнення успіху організацій. Ризики, що виникли через реалії сьогодення, з якими стикаються підприємства, можуть мати чималі наслідки для їхньої діяльності. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | ризики | uk |
dc.subject | логістична система | uk |
dc.subject | логістична сфера | uk |
dc.title | Особливості ризиків у логістичній системі організацій в сучасних умовах | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zbirka_FEB_2025-163-165.pdf | 566.39 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.