Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19075
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГерасько, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorHerasko, Tetiana-
dc.date.accessioned2025-06-04T08:07:48Z-
dc.date.available2025-06-04T08:07:48Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationГерасько Т. В. Біохімічний склад плодів персику за органічної технології вирощування в умовах Південного Степу України. Органічне виробництво і продовольча безпека : матеріали доповідей учасників ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. Житомир : Вид-во «Полісся», 2014. С. 223-225.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19075-
dc.description.abstractUA: У статті наведено результати дослідження впливу органічної технології вирощування на біохімічний склад плодів персику сорту Редхейвен в умовах Південного Степу України. У межах польового досліду проаналізовано шість варіантів захисту рослин: без обробки, з використанням рослинних препаратів, яблучного оцту, хімічного захисту, біопрепаратів промислового виготовлення та їхніх комбінацій. Визначено вміст сухих розчинних речовин, вітаміну С, каротину, цукрів, органічних кислот і цукро-кислотний індекс у плодах. З’ясовано, що найвищу якість плодів за смаковими характеристиками забезпечують рослинні препарати та оцтова обробка, а найвищий вміст каротину відзначено у плодах без обробки. Обробка біопрепаратами промислового виготовлення забезпечує якість плодів, співставну з хімічним захистом, не погіршуючи їхній біохімічний склад.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЖитомир : ЖНАЕУuk
dc.subjectорганічне вирощуванняuk
dc.subjectперсикuk
dc.subjectбіохімічний складuk
dc.subjectрослинний захистuk
dc.subjectцукро-кислотний індексuk
dc.titleБіохімічний склад плодів персику за органічної технології вирощування в умовах Південного Степу Україниuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Рослинництва та садівництва ім. професора В.В. Калитки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Organic_2014_223-225.pdf237.1 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.