Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19071
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПочерніна, Наталя Вікторівна-
dc.contributor.authorPochernina, Nataliia-
dc.date.accessioned2025-06-04T07:35:17Z-
dc.date.available2025-06-04T07:35:17Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПочерніна Н. В. Роль навчальної практики «Вступ до фаху» для формування компетентностей економіста // Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: збірник науково-методичних праць / Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. Запоріжжя : ТДАТУ, 2025. Вип. 28. с. 255-260uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19071-
dc.description.abstractUA: Розкривається зміст навчальної практики у розрізі вмінь та навичок здобувача бакалаврського ступеня вищої освіти з урахуванням сучасних освітніх трендів. /// EN: The content of the educational practice in terms of the skills and abilities of a bachelor’s degree applicant is disclosed taking into account modern educational trends.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectнавчальна практикаuk
dc.subjectекономістuk
dc.subjectвміння та навичкиuk
dc.subjectсучасні освітні трендиuk
dc.subjecteducational practiceuk
dc.subjecteconomistuk
dc.subjectskills and abilitiesuk
dc.subjectmodern educational trendsuk
dc.titleРоль навчальної практики «Вступ до фаху» для формування компетентностей економістаuk
dc.title.alternativeThe role of the teaching practice «Introduction to the Specialty» in forming the competences of an economistuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc378.147.091.33-027.22:330uk
Appears in Collections:Кафедра Економіки і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirnik_Udoskonalennya_2025_-256-261.pdf373.98 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.