Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19006
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAnastasieva, Yevheniia-
dc.date.accessioned2025-05-23T06:01:23Z-
dc.date.available2025-05-23T06:01:23Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationAnastasieva Y. Bioprodukte im fokus: modeerscheinung oder beitrag zur nachhaltigkeit? // Science and innovations in the 21st century: матеріали ІV Всеукраїнської Інтернет-конференціїї студентів та молодих вчених (з міжнародною участю) 6-7 травня 2025 р. - Запоріжжя :ТДАТУ, 2024. – с.223-225uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19006-
dc.description.abstractDie naturnahe Produktionsweise des biologischen Landbaus und die schonende Verarbeitung der Biolebensmittel legen nahe, dass sich Bioprodukte qualitativ von konventionell hergestellten Lebensmitteln unterscheiden. Entsprechend hoch und weitreichend sind die Erwartungen der Konsument*innen an biologische Lebensmittel.uk
dc.language.isodeuk
dc.publisherЗапоріжжя: НБ ТДАТУuk
dc.subjectProduktionsweiseuk
dc.subjectBioprodukteuk
dc.subjectBio-Lebensmitteluk
dc.titleBioprodukte im fokus: modeerscheinung oder beitrag zur nachhaltigkeit?uk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Science and Innovations_ 2025-223-225.pdf281.86 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.