Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19006
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Anastasieva, Yevheniia | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-23T06:01:23Z | - |
dc.date.available | 2025-05-23T06:01:23Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Anastasieva Y. Bioprodukte im fokus: modeerscheinung oder beitrag zur nachhaltigkeit? // Science and innovations in the 21st century: матеріали ІV Всеукраїнської Інтернет-конференціїї студентів та молодих вчених (з міжнародною участю) 6-7 травня 2025 р. - Запоріжжя :ТДАТУ, 2024. – с.223-225 | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19006 | - |
dc.description.abstract | Die naturnahe Produktionsweise des biologischen Landbaus und die schonende Verarbeitung der Biolebensmittel legen nahe, dass sich Bioprodukte qualitativ von konventionell hergestellten Lebensmitteln unterscheiden. Entsprechend hoch und weitreichend sind die Erwartungen der Konsument*innen an biologische Lebensmittel. | uk |
dc.language.iso | de | uk |
dc.publisher | Запоріжжя: НБ ТДАТУ | uk |
dc.subject | Produktionsweise | uk |
dc.subject | Bioprodukte | uk |
dc.subject | Bio-Lebensmittel | uk |
dc.title | Bioprodukte im fokus: modeerscheinung oder beitrag zur nachhaltigkeit? | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Science and Innovations_ 2025-223-225.pdf | 281.86 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.