Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19002
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрєстов, Всеволод Геннадійович-
dc.date.accessioned2025-05-22T12:56:55Z-
dc.date.available2025-05-22T12:56:55Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКрєстов В. Г. Огляд способів збереження якості продукції // Science and innovations in the 21st century: матеріали ІV Всеукраїнської Інтернет-конференціїї студентів та молодих вчених (з міжнародною участю) 6-7 травня 2025 р. - Запоріжжя :ТДАТУ, 2024. – с.37-38uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19002-
dc.description.abstractПід час збору врожаю рослинна продукція постійно проходить фізіологічні процеси дихання та випаровує воду, що призводить до поступового зниження її якості. Активне метаболічне дихання та підвищена активність води в рослинних тканинах є основними причинами швидкого псування продуктів. Саме тому використання ефективних засобів для підтримки якості після збору врожаю є головним викликом для харчової промисловості.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: НБ ТДАТУuk
dc.subjectсушіння та заморожуванняuk
dc.subjectвакуумне охолодженняuk
dc.subjectрослинна продукціяuk
dc.titleОгляд способів збереження якості продукціїuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Science and Innovations_ 2025-37-38.pdf263.03 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.