Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19002
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крєстов, Всеволод Геннадійович | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-22T12:56:55Z | - |
dc.date.available | 2025-05-22T12:56:55Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Крєстов В. Г. Огляд способів збереження якості продукції // Science and innovations in the 21st century: матеріали ІV Всеукраїнської Інтернет-конференціїї студентів та молодих вчених (з міжнародною участю) 6-7 травня 2025 р. - Запоріжжя :ТДАТУ, 2024. – с.37-38 | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19002 | - |
dc.description.abstract | Під час збору врожаю рослинна продукція постійно проходить фізіологічні процеси дихання та випаровує воду, що призводить до поступового зниження її якості. Активне метаболічне дихання та підвищена активність води в рослинних тканинах є основними причинами швидкого псування продуктів. Саме тому використання ефективних засобів для підтримки якості після збору врожаю є головним викликом для харчової промисловості. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя: НБ ТДАТУ | uk |
dc.subject | сушіння та заморожування | uk |
dc.subject | вакуумне охолодження | uk |
dc.subject | рослинна продукція | uk |
dc.title | Огляд способів збереження якості продукції | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Science and Innovations_ 2025-37-38.pdf | 263.03 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.