Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18959
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПащенко, Юлія Петрівна-
dc.contributor.advisorPashchenko, Yuliia-
dc.contributor.authorШевченко, О. В.-
dc.date.accessioned2025-05-05T10:54:59Z-
dc.date.available2025-05-05T10:54:59Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationШевченко О. В. Аналіз потенціалу вирощування інжиру в Україні / наук. кер. Ю. П. Пащенко // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 85-88uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18959-
dc.description.abstractПоточна ситуація в аграрному секторі України зі зрозумілих причин є складною та малопередбачуваною. У садівництві перспективними напрямками для фермерів початківців є вирощування нішевих культур. Під поняття «нішеві культури» підпадають усі культури, які можливо вирощувати на території нашої держави і на які є попит на ринку, але обсяг виробництва їх невеликий. Крім того, позитивним моментом є диверсифікація виробництва, яку старанно пропагують економісти, як спосіб зменшити фінансові ризики підприємства та підстрахувати себе на випадок неврожаю основних культур у господарстві. Сьогодні деякі садівники успішно розширюють свій асортимент за рахунок інжиру.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectвирощування інжируuk
dc.subjectсубтропічний кліматuk
dc.subjectдиверсифікація виробництваuk
dc.subjectнасінняuk
dc.titleАналіз потенціалу вирощування інжиру в Україніuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-85-88.pdf533.13 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.