Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18958
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧетверікова, Я. С.-
dc.date.accessioned2025-05-05T10:49:45Z-
dc.date.available2025-05-05T10:49:45Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЧетверікова Я. С. Перспективи розвитку нішевих культур капусти в Україні та світі // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 83-85uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18958-
dc.description.abstractРаціон українців на сьогодні характеризується обмеженим вмістом мікроелементів і біологічно активних речовин, що спричиняє явище прихованого голоду. Це явище визначається недостатнім споживанням есенціальних нутрієнтів, необхідних для підтримки оптимального рівня здоров'я та функціонування організму. Основними чинниками цього є одноманітність харчування, низька доступність якісної продукції, висока частка рафінованих і перероблених харчових продуктів, що призводить до дефіциту вітамінів, мінералів та інших важливих компонентів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectнішеві культуриuk
dc.subjectкапустаuk
dc.subjectурбанізаціяuk
dc.subjectекономічний аналізuk
dc.titleПерспективи розвитку нішевих культур капусти в Україні та світіuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-83-85.pdf453.85 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.