Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18957
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Четверікова, Я. С. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-05T10:43:08Z | - |
dc.date.available | 2025-05-05T10:43:08Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Четверікова Я. С. Капуста кейл: перспективи розвитку нішевої культури в умовах сучасного сільського господарства // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 81-83 | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18957 | - |
dc.description.abstract | Капуста кейл є перспективною нішевою культурою, яка має значний потенціал для розвитку в Україні та світі завдяки своїй харчовій цінності, екологічності вирощування та широким можливостям для застосування у різних галузях [1].Популярність кейл пояснюється її винятковими поживними властивостями. Вона є джерелом вітамінів A, C, K, які необхідні для підтримки здоров'я, мінералів, таких як кальцій, магній і калій, антиоксидантів, що знижують рівень оксидативного стресу, і глюкозинолатів, які мають протиракову активність. Саме ці характеристики роблять кейл популярним серед прихильників здорового способу життя, веганів, вегетаріанців та тих, хто шукає продукти з високою біологічною цінністю. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | капуста кейл | uk |
dc.subject | попит | uk |
dc.subject | листя | uk |
dc.subject | інноваційні технології | uk |
dc.title | Капуста кейл: перспективи розвитку нішевої культури в умовах сучасного сільського господарства | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-81-83.pdf | 421.83 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.