Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18957
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧетверікова, Я. С.-
dc.date.accessioned2025-05-05T10:43:08Z-
dc.date.available2025-05-05T10:43:08Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЧетверікова Я. С. Капуста кейл: перспективи розвитку нішевої культури в умовах сучасного сільського господарства // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 81-83uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18957-
dc.description.abstractКапуста кейл є перспективною нішевою культурою, яка має значний потенціал для розвитку в Україні та світі завдяки своїй харчовій цінності, екологічності вирощування та широким можливостям для застосування у різних галузях [1].Популярність кейл пояснюється її винятковими поживними властивостями. Вона є джерелом вітамінів A, C, K, які необхідні для підтримки здоров'я, мінералів, таких як кальцій, магній і калій, антиоксидантів, що знижують рівень оксидативного стресу, і глюкозинолатів, які мають протиракову активність. Саме ці характеристики роблять кейл популярним серед прихильників здорового способу життя, веганів, вегетаріанців та тих, хто шукає продукти з високою біологічною цінністю.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectкапуста кейлuk
dc.subjectпопитuk
dc.subjectлистяuk
dc.subjectінноваційні технологіїuk
dc.titleКапуста кейл: перспективи розвитку нішевої культури в умовах сучасного сільського господарстваuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-81-83.pdf421.83 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.