Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18955
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Іванова, Ірина Євгенівна | - |
dc.contributor.advisor | Ivanova, Iryna | - |
dc.contributor.author | Філенко, М. О. | - |
dc.contributor.author | Форис, Г. С. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-05T10:27:59Z | - |
dc.date.available | 2025-05-05T10:27:59Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Філенко М. О., Форис Г. С. Обгрунтування вибору сортів черешні для виробництва цукатів на основі критеріальних показників / наук. кер. І. Є. Іванова // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 77-79 | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18955 | - |
dc.description.abstract | Найбільш поширеною серед кісточкових культур та традиційною для населення України є черешня. Плоди її мають високі смакові, лікувальні та тонізуючі властивості зі значною кількістю вітамінів, мінеральних, фенольних речовин та антоціанів, що зумовлюють їхню антиоксидантну активність. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | сорти черешні | uk |
dc.subject | цукати | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | плоди | uk |
dc.title | Обгрунтування вибору сортів черешні для виробництва цукатів на основі критеріальних показників | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-77-79.pdf | 500.87 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.