Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18955
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorІванова, Ірина Євгенівна-
dc.contributor.advisorIvanova, Iryna-
dc.contributor.authorФіленко, М. О.-
dc.contributor.authorФорис, Г. С.-
dc.date.accessioned2025-05-05T10:27:59Z-
dc.date.available2025-05-05T10:27:59Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationФіленко М. О., Форис Г. С. Обгрунтування вибору сортів черешні для виробництва цукатів на основі критеріальних показників / наук. кер. І. Є. Іванова // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 77-79uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18955-
dc.description.abstractНайбільш поширеною серед кісточкових культур та традиційною для населення України є черешня. Плоди її мають високі смакові, лікувальні та тонізуючі властивості зі значною кількістю вітамінів, мінеральних, фенольних речовин та антоціанів, що зумовлюють їхню антиоксидантну активність.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectсорти черешніuk
dc.subjectцукатиuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectплодиuk
dc.titleОбгрунтування вибору сортів черешні для виробництва цукатів на основі критеріальних показниківuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-77-79.pdf500.87 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.