Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18952
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бісько, Ніна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Ткаченко, Антон | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-05T10:04:55Z | - |
dc.date.available | 2025-05-05T10:04:55Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Ткаченко А. Напрями застосування напівфабрикатів з їстівних культивованих грибів Lentinula edodes (Berk.) / наук. кер. Н. А. Бісько // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 70-73 | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18952 | - |
dc.description.abstract | Впродовж вікової історії гриби використовувалися людьми як джерело їжі. Спочатку споживання грибів було обумовлено, в першу чергу, їх приємним смаком та унікальними ароматами. Однак сучасні моделі застосування грибів у харчових раціонах змінилися через збільшену поінформованість про високі лікувальні властивості грибів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | напівфабрикати | uk |
dc.subject | гриби | uk |
dc.subject | попит | uk |
dc.subject | гриби шіїтаке | uk |
dc.subject | сушені гриби | uk |
dc.title | Напрями застосування напівфабрикатів з їстівних культивованих грибів Lentinula edodes (Berk.) | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-70-73.pdf | 444.96 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.