Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18952
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБісько, Ніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorТкаченко, Антон-
dc.date.accessioned2025-05-05T10:04:55Z-
dc.date.available2025-05-05T10:04:55Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationТкаченко А. Напрями застосування напівфабрикатів з їстівних культивованих грибів Lentinula edodes (Berk.) / наук. кер. Н. А. Бісько // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 70-73uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18952-
dc.description.abstractВпродовж вікової історії гриби використовувалися людьми як джерело їжі. Спочатку споживання грибів було обумовлено, в першу чергу, їх приємним смаком та унікальними ароматами. Однак сучасні моделі застосування грибів у харчових раціонах змінилися через збільшену поінформованість про високі лікувальні властивості грибів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectнапівфабрикатиuk
dc.subjectгрибиuk
dc.subjectпопитuk
dc.subjectгриби шіїтакеuk
dc.subjectсушені грибиuk
dc.titleНапрями застосування напівфабрикатів з їстівних культивованих грибів Lentinula edodes (Berk.)uk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-70-73.pdf444.96 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.