Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18951
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кузьмінець, Оксана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Сьомченко, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-05T09:53:35Z | - |
dc.date.available | 2025-05-05T09:53:35Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Сьомченко В. О. Зимостійкість абрикоса в лісостеповій зоні України / наук. кер. О. М. Кузьмінець // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 67-70 | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18951 | - |
dc.description.abstract | Абрикос відноситься до теплолюбних культур, що здавна вирощується у південних регіонах. Цю рослину цінували за смачні й поживні високовітамінні плоди з багатим мінеральним складом та лікувальними властивостями.Абрикоси добре ростуть на легких і середніх за механічним складом ґрунтах, багатих на поживні речовини, з хорошою водопроникністю й аерацією. Найкращими є нейтральні або злегка лужні, суглинкові, з низьким умістом карбонатів ґрунти. Важкі, кислі, кам’янисті, засолені ґрунти для вирощування абрикосів не підходять. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | абрикос | uk |
dc.subject | лісостеп | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | морозостійкість | uk |
dc.title | Зимостійкість абрикоса в лісостеповій зоні України | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-67-70.pdf | 431.63 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.