Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18949
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Яцух, Олег Васильович | - |
dc.contributor.advisor | Yatsukh, Oleh | - |
dc.contributor.author | Старостюк, В. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-05T09:40:02Z | - |
dc.date.available | 2025-05-05T09:40:02Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Старостюк В. Є. Вплив температурного індексу wbgt на мікроклімат робочого місця / наук. кер. О. В. Яцух // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 61-64 | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18949 | - |
dc.description.abstract | Мікроклімат є важливим фізичним фактором навколишнього середовища, що істотно впливає на умови праці на робочих місцях [1-3]. Метаболічна теплопродукція в людини зумовлена основним обміном речовин (тепло виробляється на основі біологічних процесів) та м'язовим обміном речовин, що відбувається при виконанні діяльності (сон, відпочинок, робота тощо). Тепло, що виробляється організмом, повинно розсіюватися в навколишнє середовище, інакше відбудеться зміна температури тіла. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | мікроклімат | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | теплове навантаження | uk |
dc.subject | WBGT | uk |
dc.title | Вплив температурного індексу wbgt на мікроклімат робочого місця | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-61-64.pdf | 664.98 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.