Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18944
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГерасько, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.advisorGerasko, Tetyana-
dc.contributor.authorСвистун, Є. А.-
dc.date.accessioned2025-05-05T08:55:31Z-
dc.date.available2025-05-05T08:55:31Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСвистун Є. А Фізіологічні показники листків черешні за мікоризації коренів симбіотичними грибами типу / наук. кер. Т. В. Герасько // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 53-54uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18944-
dc.description.abstractМікоризація коренів плодових дерев на сьогодні є ефективним засобом удосконалення природних технологій у садівництві через спроможність симбіотичних мікоризних грибів стимулювати ростові і продуктивні процеси, зокрема, фотосинтезуючу діяльність листків [1]. Однак, за посушливих і спекотних умов мікоризні гриби можуть погіршувати фізіологічний стан листків черешні, зменшуючи у них вміст основних елементів живлення і хлорофілів [2]. Вплив мікоризації коренів на фізіологічні показники листків черешні вивчений недостатньо, оскільки на черешні мікоризацію, практично, не застосовують.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectмікоризація коренівuk
dc.subjectплодові дереваuk
dc.subjectлистки черешніuk
dc.subjectсимбіотичні грибиuk
dc.titleФізіологічні показники листків черешні за мікоризації коренів симбіотичними грибамиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-53-54.pdf488.7 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.