Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18941
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorІванова, Ірина Євгенівна-
dc.contributor.advisorIvanova, Iryna-
dc.contributor.authorПенчук, Є. Є.-
dc.date.accessioned2025-05-05T08:25:06Z-
dc.date.available2025-05-05T08:25:06Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПенчук Є. Є. Цукрово-кислотний індекс-маркер гармонійності смаку плодів черешні / наук. кер. І. Є. Іванова // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 46-48uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18941-
dc.description.abstractВ багатьох країнах світу черешня визнана однією з найбільш популярних та комерційно важливих десертних культур. В торгівельну мережу вона поступає як в свіжому, так і консервованому вигляді. Високий попит пов’язаний, в першу чергу, з високими смаковими якостями та функціональними властивостями. Основною частиною сухих речовин плодової сировини, включаючи черешню, є вуглеводи, які на 70 – 80 % представлені цукрами. Переважаючою формою цукрів в черешнях є глюкоза. Присутні також фруктоза, сорбіт та сахароза.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectцукрово-кислотний індексuk
dc.subjectплоди черешніuk
dc.subjectвишняuk
dc.subjectцукорuk
dc.titleЦукрово-кислотний індекс-маркер гармонійності смаку плодів черешніuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-46-48.pdf458.18 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.