Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18918
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКолесніков, Максим Олександрович-
dc.contributor.advisorKolesnikov, Maksym-
dc.contributor.authorБредіхіна, О. Г.-
dc.date.accessioned2025-05-02T09:00:12Z-
dc.date.available2025-05-02T09:00:12Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБредіхіна О. Г. Біометричні показники посівів ячменю ярого різних сортів при вирощуванні в умовах сухого степу України / наук. кер. М. О. Колесніков // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 7-8uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18918-
dc.description.abstractЯчмінь – основна фуражна і частково продовольча зернова культура. Має короткий вегетаційний період (60–90 днів) з невеликими сумами активних температур (950–1450°). Озимий ячмінь дає зерно нового врожаю на 10–14 днів раніше за озиму пшеницю, ярий ячмінь та інші зернові. Зерно містить 12 % білка, понад 75 % вуглеводів, 2,1 % жиру. В 1 кг зерна міститься 1,2 корм. од. і 100 г. перетравного протеїну. Використовують його на корм худобі, для виробництва круп, у пивоварній промисловості.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectпосівuk
dc.subjectбіометричні показникиuk
dc.subjectячміньuk
dc.subjectґрунтuk
dc.titleБіометричні показники посівів ячменю ярого різних сортів при вирощуванні в умовах сухого степу Україниuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf zdobuvachiv_ ATE 2025-7-8.pdf411.76 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.