Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18917
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Іванова, Ірина Євгенівна | - |
dc.contributor.advisor | Ivanova, Iryna | - |
dc.contributor.author | Басанець, Сергій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Пендрак, Ярослав Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-02T08:30:50Z | - |
dc.date.available | 2025-05-02T08:30:50Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Басанець С. В., Пендрак Я. І. Оцінка товарних параметрів плодів черешні та вишні / наук. кер. І. Є. Іванова // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 5-6 | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18917 | - |
dc.description.abstract | Конкурентноспроможність плодової продукції на сучасному європейському ринку визначають низкою важливих комерційних властивостей плодів. Серед найбільш важливих параметрів якості плодів черешні виділяють розмір плодів і їх розстріскуваність. Розтріскування плодів призводить до погіршення якості плодів черешні,вишні та спричиняє великі економічні збитки для виробників. Розтріскування плодів черешні залежить від сорту, умов вирощування, підщепи, розміру, кількості вільної та зв’язаної води у клітинах, еластичності кутикули шкірки і стадії достигання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | товарні параметри | uk |
dc.subject | вишня | uk |
dc.subject | черешня | uk |
dc.subject | плоди | uk |
dc.subject | сортування | uk |
dc.title | Оцінка товарних параметрів плодів черешні та вишні | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf_zdobuvachiv_ ATE 2025-5-6.pdf | 406.72 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.