Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18917
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorІванова, Ірина Євгенівна-
dc.contributor.advisorIvanova, Iryna-
dc.contributor.authorБасанець, Сергій Вікторович-
dc.contributor.authorПендрак, Ярослав Іванович-
dc.date.accessioned2025-05-02T08:30:50Z-
dc.date.available2025-05-02T08:30:50Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБасанець С. В., Пендрак Я. І. Оцінка товарних параметрів плодів черешні та вишні / наук. кер. І. Є. Іванова // ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології: матеріали ХІ Всеукраїнської наук.- техн. конференції (3-7 березня 2025 р., Запоріжжя). - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. – с. 5-6uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18917-
dc.description.abstractКонкурентноспроможність плодової продукції на сучасному європейському ринку визначають низкою важливих комерційних властивостей плодів. Серед найбільш важливих параметрів якості плодів черешні виділяють розмір плодів і їх розстріскуваність. Розтріскування плодів призводить до погіршення якості плодів черешні,вишні та спричиняє великі економічні збитки для виробників. Розтріскування плодів черешні залежить від сорту, умов вирощування, підщепи, розміру, кількості вільної та зв’язаної води у клітинах, еластичності кутикули шкірки і стадії достигання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectтоварні параметриuk
dc.subjectвишняuk
dc.subjectчерешняuk
dc.subjectплодиuk
dc.subjectсортуванняuk
dc.titleОцінка товарних параметрів плодів черешні та вишніuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_zdobuvachiv_ ATE 2025-5-6.pdf406.72 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.