Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18632
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.advisorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.advisorKovalov, Oleksandr-
dc.contributor.advisorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorYelizarov, D.-
dc.date.accessioned2025-03-27T13:30:11Z-
dc.date.available2025-03-27T13:30:11Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationYelizarov D. A prospective method for homogenization of milk / наук. кер. N. O. Palianychka, O. O. Kovalov // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 03-28 лютого 2025 р.) / ТДАТУ; ред. кол.: С. В. Кюрчев, В. М. Кюрчев, В. Т. Надикто, О. Г. Скляр [та ін.]. Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. с.232-233uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18632-
dc.description.abstractHomogenization is one of the main processes in the production of most dairy products. In connection with the development of technologies that use homogenized components, increased requirements are imposed on the dispersion of the final product. The main technical problem of obtaining finely dispersed emulsions is the limited capabilities of homogenizers. Therefore, the creation of devices and methods for obtaining finely dispersed emulsions with the possibility of varying dispersion and high productivity is of increased relevance.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjecthomogenization of milkuk
dc.subjectpulse homogenizeruk
dc.subjectdispersionuk
dc.titleA prospective method for homogenization of milkuk
dc.typeThesisuk
local.identifier.udc637.134.001.57uk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conf_ 2025-232-233.pdf150.36 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.