Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18628
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.advisorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorГєнчев, М.-
dc.date.accessioned2025-03-27T11:10:53Z-
dc.date.available2025-03-27T11:10:53Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГєнчев М. Обгрунтування вдосконалення технологічного обладнання для сушіння харчових продуктів / наук. кер. Н. О. Паляничка // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 03-28 лютого 2025 р.) / ТДАТУ; ред. кол.: С. В. Кюрчев, В. М. Кюрчев, В. Т. Надикто, О. Г. Скляр [та ін.]. Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. с.225-226uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18628-
dc.description.abstractНе менш важливий процес в харчовій промисловості – це процес сушки харчових продуктів. Термічною сушкою називається операція зневоднення вологих продуктів випаровуванням з них вологи у навколишнє повітряне середовище при їх нагріванні. Найчастіше використовуються барабанні сушарки. Вони можуть бути застосовані для сушіння будь-яких матеріалів незалежно від їх крупності та початкової вологості. Однак недоліком даного типу сушарки є неефективне використання сушильного агента внаслідок його проходження через незначний об'єм матеріалу.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectсушіння харчових продуктівuk
dc.subjectбарабанна сушаркаuk
dc.titleОбгрунтування вдосконалення технологічного обладнання для сушіння харчових продуктівuk
dc.typeThesisuk
local.identifier.udc681.5.042uk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conf_ 2025-225-226.pdf253.31 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.