Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18618
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧаплінський, Андрій Петрович-
dc.contributor.advisorChaplinskyi, Andriy-
dc.contributor.authorВалієва, К. М.-
dc.contributor.authorАртеменко, П. О.-
dc.date.accessioned2025-03-26T11:55:34Z-
dc.date.available2025-03-26T11:55:34Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationВалієва К. М., Артеменко П. О. Розробка пневматичного пресу для сиру / наук. кер. А. П. Чаплінський // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 03-28 лютого 2025 р.) / ТДАТУ; ред. кол.: С. В. Кюрчев, В. М. Кюрчев, В. Т. Надикто, О. Г. Скляр [та ін.]. Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. с.196-198uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18618-
dc.description.abstractВ продуктовому кошику кожного українця ви точно зустрінете сир. Сир – калорійний продукт харчування зумовлений високою концентрацією білків та жирів, який засвоюється організмом майже повністю, і містить в собі безліч вітамінів та амінокислот.Технологічний процес виготовлення сиру – багатостадійний процес, має свої нюанси та варіації для виготовлення різних видів. Якщо узагальнити, процес виготовлення сиру складається з таких головних операцій: підготовка молока, вурдження, виділення сироватки, пресування, соління та дозрівання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectпневматичний пресuk
dc.subjectвиготовлення сируuk
dc.titleРозробка пневматичного пресу для сируuk
dc.typeThesisuk
local.identifier.udc631.07uk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conf_ 2025-196-198.pdf296.79 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.