Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18577
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМельник, О. Ю.-
dc.contributor.authorМатісов, О.-
dc.date.accessioned2025-03-24T12:54:12Z-
dc.date.available2025-03-24T12:54:12Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМатісов О. Способи подовження терміну зберігання хліба / наук. кер. О. Ю. Мельник // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 03-28 лютого 2025 р.) / ТДАТУ; ред. кол.: С. В. Кюрчев, В. М. Кюрчев, В. Т. Надикто, О. Г. Скляр [та ін.]. Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. с.39-40uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18577-
dc.description.abstractХлібом називають один із найважливіших продуктів харчування, основою якого є борошно, змішане з водою, з додаванням біологічних розпушувачів (дріжджів або молочно кислих бактерій) та солі. В разі виробництва збагачених сортів хліба та розширення асортименту до рецептури можуть додавати олію чи маргарин, молочні та яйцепродукти. Для надання хлібу функціональних властивостей і привабливості можуть додавати в рецептуру нетрадиційні види борошна, використовувати продукти переробки фруктів, овочів, горіхів та іншу сировину.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectінноваційні методиuk
dc.subjectхлібопекарська галузьuk
dc.titleСпособи подовження терміну зберігання хлібаuk
dc.typeThesisuk
local.identifier.udc664.66.022.39uk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conf_ 2025-39-40.pdf254.74 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.