Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18401
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorБандура, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorBandyra, Iryna-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorІванова, Ірина Євгенівна-
dc.contributor.authorЗарецька Дар'я Костянтинівна-
dc.contributor.authorБулгаков П. О.-
dc.contributor.authorЯковер О. І.-
dc.contributor.authorКолісниченко Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.authorАнгеловська Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorАндрущенко Микола Васильович-
dc.contributor.authorГончар Юлія Миколаївна-
dc.contributor.authorДанченко Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorДанченко Микола Миколайович-
dc.contributor.authorМайборода Данііл Олександрович-
dc.contributor.authorЗагорко Надія Петрівна-
dc.contributor.authorБісько Ніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorТкаченко Антон Геннадійович-
dc.contributor.authorСокот, Олександр Євгенович-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.date.accessioned2025-02-08T22:33:37Z-
dc.date.available2025-02-08T22:33:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗВІТ про науково-дослідну роботу Програма 3 Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний) № держреєстрації 0121U110200 / Прісс О. П., директор НДІ АТЕ; Бандура І. І., керівник НДР та інші. - Запоріжжя: ТДАТУ, 2024. – 156 с., 34 рис., 45 табл.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18401-
dc.description.abstractРесторанний бізнес зазнав суттєвих трансформацій через стимулювання науково-технічного прогресу й інноваційного розвитку світового масштабу. Ресторанний бізнес все більше піддається вдосконаленню та впровадженню різних інновацій для готування страв, поліпшення обслуговування клієнтів. Сучасний стан функціонування та розвитку ресторанної сфери цілковито зорієнтований на пошук і втілення найбільш затребуваних інноваційних технологій, що сприятимуть зростанню кількості клієнтів, продажів, формуванню довіри та сприятливого іміджу. Розвиток ресторанного бізнесу зумовлений успішним застосуванням різних електронних, автоматизованих систем управління. На ринку комп’ютерних систем існують універсальні та спеціальні аналітичні програми, які застосовують у ресторанній сфері. Більшість суб’єктів господарювання ресторанного бізнесу віддають перевагу універсальним комп’ютерним засобам унаслідок їх достатньо легкої адаптації до особливостей управлінських функцій у закладах ресторанного бізнесу. Сучасний ресторанний бізнес потребує найновіших методів управління. Ухвалення управлінських рішень в умовах постійно змінного середовища потребує не тільки аналізу, оцінки і прогнозування внутрішнього розвитку бізнесу, а й забезпечення відповідності між зовнішнім мікросередовищем, зовнішнім макросередовищем і результатами фінансово-господарської діяльності бізнесу, що водночас ставить високі вимоги до інформаційного та інших видів забезпечення управління ресторанним бізнесом. Використання автоматизованої системи управління в ресторанному бізнесі має низку переваг: виконується автоматичний облік, контроль за надходженням, списанням і рухом сировини, напівфабрикатів, готової продукції; налагоджується синхронний взаємозв’язок між усіма (модулями) підсистемами ресторанного бізнесу тощо.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.subjectантиоксидантна активністьuk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.subjectбіоактивні речовиниuk
dc.subjectваріабельністьuk
dc.subjectвиноuk
dc.subjectвишняuk
dc.subjectводопоглинаючі матеріалиuk
dc.subjectгідроохолодженняuk
dc.subjectгливаuk
dc.subjectгрибиuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectшіїтакеuk
dc.subjectінтенсивність диханняuk
dc.subjectконсервуванняuk
dc.subjectіргаuk
dc.subjectчерешняuk
dc.subjectкріогенне зберіганняuk
dc.subjectцукрово-кислотний індексuk
dc.subjectмолочна сироваткаuk
dc.subjectмеланінuk
dc.subjectм'ясо птиціuk
dc.subjectсухі розчинні речовиниuk
dc.subjectоздоровчі властивостіuk
dc.subjectтитровані кислотиuk
dc.titleЗВІТ про науково-дослідну роботу Програма 3 Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний)uk
dc.typeWorking Paperuk
local.identifier.udc664.8.03:[634.10:634.2]:678.048uk
Appears in Collections:Звіти з НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_zvit_NDI_ATE_Bandura.pdf3.81 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.