Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18401
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | - |
dc.contributor.author | Bandyra, Iryna | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Іванова, Ірина Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Зарецька Дар'я Костянтинівна | - |
dc.contributor.author | Булгаков П. О. | - |
dc.contributor.author | Яковер О. І. | - |
dc.contributor.author | Колісниченко Тетяна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Ангеловська Алла Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Андрущенко Микола Васильович | - |
dc.contributor.author | Гончар Юлія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Данченко Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Данченко Микола Миколайович | - |
dc.contributor.author | Майборода Данііл Олександрович | - |
dc.contributor.author | Загорко Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Бісько Ніна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Ткаченко Антон Геннадійович | - |
dc.contributor.author | Сокот, Олександр Євгенович | - |
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-08T22:33:37Z | - |
dc.date.available | 2025-02-08T22:33:37Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | ЗВІТ про науково-дослідну роботу Програма 3 Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний) № держреєстрації 0121U110200 / Прісс О. П., директор НДІ АТЕ; Бандура І. І., керівник НДР та інші. - Запоріжжя: ТДАТУ, 2024. – 156 с., 34 рис., 45 табл. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18401 | - |
dc.description.abstract | Ресторанний бізнес зазнав суттєвих трансформацій через стимулювання науково-технічного прогресу й інноваційного розвитку світового масштабу. Ресторанний бізнес все більше піддається вдосконаленню та впровадженню різних інновацій для готування страв, поліпшення обслуговування клієнтів. Сучасний стан функціонування та розвитку ресторанної сфери цілковито зорієнтований на пошук і втілення найбільш затребуваних інноваційних технологій, що сприятимуть зростанню кількості клієнтів, продажів, формуванню довіри та сприятливого іміджу. Розвиток ресторанного бізнесу зумовлений успішним застосуванням різних електронних, автоматизованих систем управління. На ринку комп’ютерних систем існують універсальні та спеціальні аналітичні програми, які застосовують у ресторанній сфері. Більшість суб’єктів господарювання ресторанного бізнесу віддають перевагу універсальним комп’ютерним засобам унаслідок їх достатньо легкої адаптації до особливостей управлінських функцій у закладах ресторанного бізнесу. Сучасний ресторанний бізнес потребує найновіших методів управління. Ухвалення управлінських рішень в умовах постійно змінного середовища потребує не тільки аналізу, оцінки і прогнозування внутрішнього розвитку бізнесу, а й забезпечення відповідності між зовнішнім мікросередовищем, зовнішнім макросередовищем і результатами фінансово-господарської діяльності бізнесу, що водночас ставить високі вимоги до інформаційного та інших видів забезпечення управління ресторанним бізнесом. Використання автоматизованої системи управління в ресторанному бізнесі має низку переваг: виконується автоматичний облік, контроль за надходженням, списанням і рухом сировини, напівфабрикатів, готової продукції; налагоджується синхронний взаємозв’язок між усіма (модулями) підсистемами ресторанного бізнесу тощо. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя: ТДАТУ | uk |
dc.subject | антиоксидантна активність | uk |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
dc.subject | біоактивні речовини | uk |
dc.subject | варіабельність | uk |
dc.subject | вино | uk |
dc.subject | вишня | uk |
dc.subject | водопоглинаючі матеріали | uk |
dc.subject | гідроохолодження | uk |
dc.subject | глива | uk |
dc.subject | гриби | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | шіїтаке | uk |
dc.subject | інтенсивність дихання | uk |
dc.subject | консервування | uk |
dc.subject | ірга | uk |
dc.subject | черешня | uk |
dc.subject | кріогенне зберігання | uk |
dc.subject | цукрово-кислотний індекс | uk |
dc.subject | молочна сироватка | uk |
dc.subject | меланін | uk |
dc.subject | м'ясо птиці | uk |
dc.subject | сухі розчинні речовини | uk |
dc.subject | оздоровчі властивості | uk |
dc.subject | титровані кислоти | uk |
dc.title | ЗВІТ про науково-дослідну роботу Програма 3 Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний) | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
local.identifier.udc | 664.8.03:[634.10:634.2]:678.048 | uk |
Appears in Collections: | Звіти з НДР |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_zvit_NDI_ATE_Bandura.pdf | 3.81 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.