Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18337
Title: Технологія виробництва молочної продукції в умовах цеху потужністю 5 тонн готової продукції на добу
Authors: Прибила, Христина Геннадіївна
Scientific director: Загорко, Надія Петрівна
Keywords: виробництво;технологія;молочна продукція;процес;цех;молоко питне;ряжанка;стандарт
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Прибила Х. Г. Технологія виробництва молочної продукції в умовах цеху потужністю 5 тонн готової продукції на добу : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології» / Прибила Христина Геннадіївна. Керівник роботи доцент Н. Загорко. – Запоріжжя, 2024. – 85 с.
Abstract: UA: В кваліфікаційній роботі зроблений вибір асортименту запланованої продукції, визначена характеристика сировини та допоміжних матеріалів, хімічний склад, харчова та біологічна цінність сировини для виробництва молочної продукції, виокремлені вимоги стандартів до сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції молочної промисловості, визначені основні правила транспортування, приймання, зберігання сировини, виконанні технологічні схеми виробництва молочної продукції, наданий опис до них, визначені основні відходи молочної промисловості та надані методи їх утилізації, розроблені продуктові та технологічні розрахунки, обране технічне обладнання для виробництва. Виконані економічні розрахунки та наведені заходи з охорони праці. Складена апаратурно-технологічна схема виробництва запланованої продукції та план цеху.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18337
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Prybyla_41Хт_removed.pdf425 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.