Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18337
Title: | Технологія виробництва молочної продукції в умовах цеху потужністю 5 тонн готової продукції на добу |
Authors: | Прибила, Христина Геннадіївна |
Scientific director: | Загорко, Надія Петрівна |
Keywords: | виробництво;технологія;молочна продукція;процес;цех;молоко питне;ряжанка;стандарт |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Прибила Х. Г. Технологія виробництва молочної продукції в умовах цеху потужністю 5 тонн готової продукції на добу : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології» / Прибила Христина Геннадіївна. Керівник роботи доцент Н. Загорко. – Запоріжжя, 2024. – 85 с. |
Abstract: | UA: В кваліфікаційній роботі зроблений вибір асортименту запланованої продукції, визначена характеристика сировини та допоміжних матеріалів, хімічний склад, харчова та біологічна цінність сировини для виробництва молочної продукції, виокремлені вимоги стандартів до сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції молочної промисловості, визначені основні правила транспортування, приймання, зберігання сировини, виконанні технологічні схеми виробництва молочної продукції, наданий опис до них, визначені основні відходи молочної промисловості та надані методи їх утилізації, розроблені продуктові та технологічні розрахунки, обране технічне обладнання для виробництва. Виконані економічні розрахунки та наведені заходи з охорони праці. Складена апаратурно-технологічна схема виробництва запланованої продукції та план цеху. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18337 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Prybyla_41Хт_removed.pdf | 425 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.