Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18329
Title: Технологія виробництва сосисок і сардельок в умовах цеху потужністю 8т готової продукції за зміну
Authors: Волошин, Арсен
Scientific director: Загорко, Надія Петрівна
Keywords: м’ясна сировина;технологія виробництва;сосиски;сардельки;ковбасні вироби
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Волошин А. Технологія виробництва сосисок і сардельок у цеху потужністю 8т готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології» / Волошин Арсен. Керівник роботи доцент Н. П. Загорко. – Запоріжжя, 2024. – 85 с.
Abstract: UA: Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню технологічного процесу виробництва сосисок та сардельок. Охарактеризовано біохімічний склад, харчову цінність сировини і готової продукції. Вимоги стандартів до сировини і готової продукції. Наведені графіки надходження сировини та роботи цеху. Розглянуті технології виробництва варених ковбасних виробів. Виконано продуктові розрахунки сировини та допоміжних матеріалів при виробництві сосисок та сардельок. Підібране необхідне технологічне обладнання і виконаний розарахунок його кількості. Визначені технологічні площі цеху для виробництва ковбасних виробів зі свинини та яловичини. Виконано економічне обгрунтування виробництва запропонованої продукції. Наведені заходи з охорони праці та техніки безпеки. Виконана апаратурно-технологічна схема виробництва продукції та розроблений план виробничого цеху.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18329
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Voloshin A_ 41ХТ гр._removed.pdf441.9 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.