Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18319
Title: Технологія виробництва вермутів в умовах ПАТ «Коблево»
Authors: Бордюг, Інна Дмитрівна
Scientific director: Прісс, Олеся Петрівна
Keywords: вермут;вино;виноматеріал;технологія;якість
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Бордюг І. Д. Технологія виробництва вермутів в умовах ПАТ «Коблево» : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Бордюг Інна Дмитрівна. Керівник роботи професор О. Прісс. Запоріжжя, 2024. 84 с.
Abstract: UA: Метою кваліфікаційної роботи було вибір та обґрунтування технологічної схеми виробництва вермуту міцного червоного «Маренго», яка забезпечує випуск високоякісної продукції. Виконані продуктові розрахунки, розрахунки та підбір технологічного обладнання, розраховані площі складських приміщень. Була розроблена схема технохімічного і мікробіологічного контролю виробництва, яка дозволяє контролювати якість сировини, напівпродуктів та вермуту на всіх етапах його виробництва. Розроблений таким чином проект забезпечить загальне виробництво готової продукції в 42000 дал на рік з рентабельністю виробництва 26,96% та загальним прибутком 22,29 млн грн на рік. Гарантованим способом забезпечення виробництва високоякісної і безпечної готової продукції є система НАССР, реалізація якої пов'язана з харчовими підприємствами нашої країни, в тому числі з вином. При складанні плану НАССР було визначено ККТ 1Б: при пастеризації. Використане обладнання дозволить автоматизувати технологічний процес, що позитивно вплине на якість продукції. розраховано необхідну площу виробничих приміщень (319,56 м2).
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18319
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Bordyug I_D_21СХТ_removed.pdf470.68 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.