Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18316
Title: Удосконалення процесу виробництва зернового хліба
Authors: Вєлков, Кирило Вадимович
Scientific director: Гончар, Юлія Миколаївна
Keywords: хліб;зерно;висока якість;хлібопекарська промисловість
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Вєлков К. В. Удосконалення процесу виробництва зернового хліба : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Вєлков Кирило Вадимович. Керівник роботи доктор філософії, доцент Ю. Гончар. Запоріжжя, 2024. 71 с.
Abstract: UA: Метою кваліфікаційної роботи був вибір та обґрунтування технологічної схеми виробництва зернового хліба в цеху потужністю 1000 т/добу. В кваліфікаційній роботі виконано необхідні технологічні розрахунки, запропоновано сучасне тістоприготувальне та тістообробне обладнання, що забезпечує високу якість виробу. Розраховано площу виробничого цеху, яка складає 102,45 м2. Визначено критичні контрольні точки та розроблено НАССР, план виробничого процесу виробництва хліба «Зернового». Також розглянуто етап техніко-хімічного контролю виробництва напівфабрикатів і готової продукції. При проведенні економічних розрахунків розраховано собівартість хліба «Зернового» вона становить 20,91 грн. Прибуток від продажу «Зернового» хліба за ціною 1 кг хліба 31 грн. складе 4 378 932,78 грн, а рівень рентабельності 48,25%. Отже витрати на виробництво хліба повністю окупаються. Важливу увагу було приділено питанням охорони праці для забезпечення дотримання вимог охорони праці та навколишнього середовища.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18316
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_ Velkov K.V._21СХТ_removed.pdf441.77 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.